Takläggare Stockholm

Om oss

Vi har hela Storstockholm som arbetsplats och erbjuder alla tjänster relaterade till takläggning och vi erbjuder även tjänster inom exempelvis dränering samt målning och tapetsering. Vi har kompetensen för att arbeta med alla material och även tillämpliga certifikat och försäkringar.

Med oss som entreprenör ska du som kund kunna känna dig helt trygg med att arbetet blir korrekt utfört. Därför erbjuder vi alltid 10 – års garanti på utfört arbete!

Vi anser oss vara det piggaste alternativet för takläggning i Stockholm och detta grundar vi på att vi alltid vill lära oss nya saker. Att vi skaffat oss över 30-års erfarenhet och rutin innebär nämligen inte att vi kan slå oss till ro och slappna av. Vi anser att utveckling är det som hela tiden tar oss framåt och gör oss bättre.

Rutin av takläggning är viktig, men tillsammans med utveckling så blir det en perfekt kombination – vi strävar hela tiden efter att nå nästa nivå och även om vi tagit oss en bra bit på väg så är vi inte nöjda. Vi kan alltid bli bättre och det här tänket tror vi att du som kund kommer att tjäna på då du anlitar oss.

Tack vare en låg personalomsättning så kan vi genomföra effektiva jobb och där samtliga anställda har vana av att samarbeta med varandra – något som verkligen är till gagn för dig som kund.

Vi utför alla uppdrag med samma noggrannhet och detta oavsett om det handlar om en mindre reparation av ett papptak eller ett komplett byte av tegel på ett sadeltak.
Vi är det självklara valet av takläggare i Stockholm.

Länkar

Vi är förstahandsvalet för fastighetsägare, BRF'er och privatpersoner med höga krav