Takläggare Stockholm

Takläggning

Vi är en takläggare i Stockholm som åtar sig alla typer av takläggning samt renovering av alla tak. Vi har 30 års erfarenhet och kan åta oss jobb som rör allt mellan golv och tak i ditt hus. Våra erfarna takläggare har vana av arbeta med alla typer av tak samt material och vi jobbar alltid effektivt och till fasta priser.  

Taket är en utsatt del av fastigheten och olika taktyper har olika hållbarhet. Vi hjälper dig genom att besikta taket kostnadsfritt och renoverar ditt tak enligt rådande normer och regler, med material av yppersta kvalitet.

Alla våra takläggare är erfarna proffs med stor erfarenhet av takläggning och renovering. 

Vi kan takläggning

Att kontakta oss för en kostnadsfri offert kan visa sig vara den bästa investering du någonsin gjort. Taket tar väldigt mycket stryk och det är därför av stor vikt att en regelbunden kontroll och korrigering av eventuella problem genomförs.

Vi har lång erfarenhet av att reparera och byta tak och vi sätter stor vikt vid att skaffa oss nöjda kunder. Det handlar inte om storleken på uppdraget – i slutändan handlar allting om att du som kund ska vara nöjd och att vår takläggning eller reparation medfört en bättre levnadsstandard för dig och din familj.

En mindre reparation eller ett byta av ett stort tegeltak spelar ingen roll för oss – vi åtar oss alla uppdrag med lika stor seriositet och noggrannhet. Samtliga anställda hos oss har utbildningen som krävs och detta i kombination med en lång erfarenhet gör att vi kan åta oss jobb på alla typer av tak – monsuntak, sadeltak, motfallstak eller ett valmattak – och vi har stor vana av att arbeta med alla typer av material också. Behöver du byta ditt tegeltak eller är det ny plåt som måste till? Det är inga problem för oss.

För oss är takläggning en passion och i detta ligger att vi ständigt utbildar och förkovrar oss i nyheterna som sker i branschen. Detta innebär att vi alltid står redo att anta oss nya, spännande typer av tak som kräver den där lilla extra touchen och finishen. Design ligger oss väldigt varm om hjärtat och det spelar ingen roll om vi anlitas för ett modernt, futuristiskt och arkitektritat hus eller en klassisk villa – vi är alltid redo att testa oss själva.

Säkerheten framför allt

Att lägga tak innebär att man hela tiden befinner sig på hög höjd och där minsta snedsteg kan innebära fara för livet. Många takläggare struntar i dessa risker för att kunna öka sin produktivitet och lönsamhet men vi vill bevisa att det går att kombinera säkerhet med effektiva, högkvalitativa jobb.

Vi jobbar alltid med att säkerheten – både för dig som kund och för våra anställda – sätts i första rummet. Det går att jobba effektivt, utan att tumma på kvaliteten och att följa de vedertagna regler gällande säkerhet som finns.

Vi är det säkra, trygga och prisvärda alternativet för all takläggning i Stockholm.

Vid bristfällig takläggning kan hela huset förstöras